Over Warrior Within

 

Jürgen Vanden Nieuwenhuysen, oprichter en hoofdinstructeur van Warrior Within, geboren te Rotselaar (1976) volgde gedurende 13 jaar gemengde gevechtsporten (waaronder Kali Escrima Silat, Wing Chun, Jeet Kune Do,...) en is meer dan 18 jaar actief in gevechtsport en zelfverdediging.

Hij is ondermeer Apprentice Instructor JKD en Filipino Martial Arts onder Guru Dan Inosanto en is sinds 2004 lid van AWSDA (All Women’s Self Defense Advancement).

Jurgen is de oprichter en hoofdinstructeur van Warrior Within®.

 

CV Jurgen

 

Jurgen Vanden Nieuwenhuysen volgt 2 tot 3 maal per jaar intensieve cursussen zelfverdediging en police tactics in de Verenigde Staten en Europa om zo zijn eigen kennis uit te breiden en het aanbod cursussen van Warrior Within® nog beter en groter te maken.

 

 

Visie Warrior Within©

>Warrior Within® is ervan overtuigd dat elke mens het recht en de mogelijkheid heeft zichzelf te verdedigen.

> Warrior Within® wil mensen leren het vertrouwen in zichzelf (terug) te vinden en hen sterker en zelfzekerder maken.

>Warrior Within® vindt dat zelfverdediging toegangbaar moet zijn voor iedereen.

>Warrior Within® wil van jou een zekerder en sterker persoon maken en doet dit door persoonlijke begeleiding tijdens de lessen en door op maat gemaakte cursussen.

 

 

 

 

Missie Warrior Within©

 

Dé school worden die het meest aantrekkelijk en toegankelijk is voor een zo groot mogelijk publiek door het aanbieden van kwalitatieve, praktische, nuttige en waarheidsgetrouwe trainingen.

 

 

 

 

I'm prepared are you ?

 

 

Contact

Warrior Within®

Torenhoflaan 26

3110 Rotselaar

Belgium

 

BTW: BE 0820.429.562

Tel: 0032 (0) 497 / 482 573

E-mail: warriorwithin.be@gmail.com