Cursus zelfverdediging naar aanleiding van een verjaardagsfeest te Ede (Nederland).

Feedback van enkele deelneemsters:

 

"Voor mijn verjaardag wilde ik mijn familie en vrienden verrassen met een initiatiecursus zelfverdediging van Warrior Within. Door de lovende verhalen en de positieve indruk die ik van ze heb gekregen, besloot ik ze in te huren voor een cursus op locatie in Nederland. De oorspronkelijke plek zou in Ijsselstein zijn, maar op de dag zelf werd besloten naar het bos in het natuurgebied De Veluwe te gaan. De plek was dus ook voor de instructeurs een verrassing, maar desondanks wisten ze zelfs de omgeving bij de vele leerzame demonstraties te betrekken. Uit alles wat ze deden bleek hun jarenlange ervaring, toewijding en uitermate hoog kennisniveau. Het betrof een gemeleerd gezelschap, varierend van jong tot oud zn zowel dames als heren. De uitleg was voor een ieder begrijpelijk, de bewegingen werden goed gedemonstreerd en hun individuele begeleiding was erg goed. Hoewel iedereen die dag iets heel anders had verwacht bleek uit het enthousiasme en de reacties dat een ieder heel erg genoten heeft van deze dag. Dankzij Warrior Within was het een zeer geslaagde, leerzame, leuke, spannende en onderhoudende dag! En voor het tarief hoeft men het niet te laten."

Merwin Sjauw En Wa - Ijsselstein Nederland

 

 

"Heel leerzaam en vooral wat je allemaal met de eenvoudige spullen kan doen om je te verdedigen. Verder jullie manier van presenteren en het laten zien was perfect."

Lygia Sjauw en Wa

 

"Super leerzaam. Altijd alert blijven op de omgeving waar je je bevindt."

Shila Soekhoe

 

"Is een verrassing geweestvoor ons en een hele goede. Heel duidelijk en aanschouwelijk."

Thérèse Dompig

 

"Het was een leuke, nuttige cursus. Het leert je om op een andere manier naar 'situaties' te kijken. Je kunt meer dan je denkt."

Nardo Van Zanten

 

"Zeer zinvol, niet verwacht dat met 'gewone' handelingen zoveel effect kan bereiken. Erg leuk om in praktijk uit te proberen/te oefenen onder jullie begeleiding. Begeleiding is prima, kan vragen stellen en jullie gaan daar op in, jullie komen langs."

Phyllis Dompig

 

 

 

 

 

I'm prepared are you ?

 

Contact

Warrior Within®

Torenhoflaan 26

3110 Rotselaar

Belgium

 

BTW: BE 0820.429.562

Tel: 0032 (0) 497 / 482 573

E-mail: warriorwithin.be@gmail.com